Nexus Eazy 320 – Nexus Eazy 220

De vernieuwde Nexus 320 Eazy en Nexus 220 Eazy !

 

Nexus Eazy is een eenvoudige en bijzonder slimme combinatie van compleet filter én voorfilter in één! Door velen nagemaakt, doch door niemand geëvenaard.

Het biologisch filtermateriaal heeft zijn nut en diensten bewezen in de industrie, vooral bij het verwerken van enorme hoeveelheden vervuiling. Dit principe ( bewegend bed) werd succesvol geïntroduceerd in de vijverwereld en plotseling hadden we een eenvoudige, betaalbare oplossing voor niet-performante filtersystemen die vooral te maken hadden met onvoldoende omzetting van vervuiling. Pieken ammonia  en nitriet behoren sindsdien tot het verleden, plotseling konden we onder grote waterverplaatsingen zéér snel tot een optimale waterkwaliteit komen op een beperkte oppervlakte van amper 1m²!
De combinatie Kaldnes / bwb – Eazy staat garant voor een uitstekende waterkwaliteit met helder water en een buitengewoon eenvoudig te reinigen voorfilter! Reinigen door middel van een eenvoudige luchtpomp! Gedaan met reinigen van borstels of matten, zelfs sponzen: die vuile en tijdrovende karwei behoort tot het verleden!

Nexus 220 Eazy en Nexus 320 Eazy zijn een slimme combinatie van een eenvoudig te reiningen voorfilter met een gigantisch aanhechtingsoppervlak voor bacteriën op en binnenin de originele Kaldnes K1 in de buitenring.

Nexus Eazy kan zowel pompgevoed (bovengronds) als gravitair ( ondergronds ) worden opgesteld, zelfs op airlift,, zonder aanpasssing of hogere kostprijs!

 

Kom onze Nexus Eazy in werking bekijken en spoel hem zelf! Eenvoudig, simpel, comfortabel!

 

Wij leveren persoonlijk jouw Nexus Eazy aan huis, zonder meerprijs. Extra uitleg voor aansluiten, spoelen of verder onderhoud: we vertellen het je graag! Kies een complete Nexus Eazy filterunit met pomp en UV, we sluiten hem voor een vaste prijsje aan op de bestaande leidingen! Kwaliteit verdient de juiste service!

 • 13 %

  Nexus Eazy 220

   1,495.00  1,295.00

  Nexus 220  Eazy

   

  Voor koivijvers , of vijvers met veel vis

                   tot 16000 liter

  Voor siervijvers, of vijvers met rijke  plantengroei

                   tot 35000 liter

  Max pompcapaciteit

                      10000 ltr / uur

  Benodigde luchtpomp

               Airtech 40 luchtpomp

  Inhoud filter

                          440 ltr

  Istandaard Kaldnes

           50 ltr bwb + 35 ltr Eazy

  Max inhoud Kaldnes

                           150 ltr

 • 20 %

  Nexus Eazy 320

   1,995.00  1,595.00