Oase Proficlear Premium Trommelfilters

Oase Proficlear Premium:

Voor de hoogste eisen. Zonder compromis.

Maak kennis met de zelfreinigende trommelfilter van dé marktleider in vijvertechniek: Oase Living Water.

Eenzelfde ontwerp, 2 verschillende toepassingen: bovengrondse opstelling en gravitaire ( ondergrondse) opstelling.

 

RVS trommelunit

Trommelunit werd vervaardigd in RVS, met eenvoudig uitneembare zeefelementen van 60 micron. Standaard ingebouwde vuilharken zorgen ervoor dat grof vuil eenvoudig met het spoelwater uit de trommel worden verwijdert

Geen packing's of andere risico's op toekomstige lekkages

Door gebruik te maken van een energiezuinige aandrijving boven water voorkomen wij toekomstige lekkages aan dichtingen tussen de body van de trommel en de aandrijfas van de trommel, zoals gebruikt bij andere kunststof trommelfilters. Door slim te bouwen en gebruik te maken van een tandwiel als centrale aandrijving hoeven wij ons hierover geen zorgen te maken. Geen nazicht nodig, geen demontage in de toekomst, gewoon genieten…..

Energiezuinig! 65 watt verbruik bij roteren!

Bedrijfszekerheid én energiezuinig! Niet alleen voorkomen wij lekkages aan dwarse dichtingen, door slim gebruik te maken van een overbrenging via een tandwiel kiezen wij ook nog eens om zuinig om te gaan met energie. Onze boven water ingebouwde 48 volt motor die nodig is om de trommel te laten draaien verbruikt amper 65 watt! Ongezien zuinig en toch beresterk!

Ultra stevige GVK duroplast behuizing!

Extra stevige, niet-vervormbare GVK  duroplast behuizing uit één stuk. Eenvoudig aansluiten van leidingen of toestellen, zonder silicone of lijm.

Ingebouwde spoelpomp

Eén van de belangrijkste onderdelen van je trommelfilter: een kwalitatieve, oerdegelijke spoelpomp met matig verbruik. Spoeling van de trommel gebeurt met gereinigd vijverwater, dankzij de ingebouwde en bedrijfszekere Ebara pomp.

Oase Proficlear Premium Gepompt

Kwalitatieve, energiezuinige en bedrijfszekere trommelfilter

Behuizing GVK Duroplast!

Max 25000 ltr / u

Pompgevoerd

Oase Proficlear Premium Gravity

Kwalitatieve, energiezuinige en bedrijfszekere trommelfilter

Behuizing GVK Duroplast!

Max 33000 ltr / u

Gravity via pomp of airlift

Oase Proficlear Premium, wij plaatsen en sluiten hem G.R.AT.I.S aan op jouw bestaande installatie

Aanbod onder voorwaarden

Ongeëvenaarde prijs / kwaliteit verhouding! Eenvoudig te installeren, zonder specifiek regel – en afstelwerk. Een waterdicht microcontrollersysteem controleert en regelt de hoofdfuncties. de bediening ervan is kinderspel, eenvoudig plug & play

Deze trommelfilter is eenvoudig aan te sluiten op eender welke meerkamerfilter, zowel in bovengrondse als ondergrondse opstelling…..

Oase Proficlear Module Systems

Bekijk de trommelfiltermodules van Oase Living Water, aanpasbaar naar iedere vijver en eender welke visbezetting of toepassing

Koopjeshoek

Demonstratie trommelfilters, overnames of einde series…..