AquaForte Plug&Play Filterput Type II 75m3

AquaForte Plug & Play Filterput!

Made in Holland!

Gravity!

All-in-one pompsysteem!

Eenvoudig te installeren!

Kwaliteit!

Inclusief deksel !

Oorspronkelijke prijs was: € 3479,00.Huidige prijs is: € 2895,00.

Leveringstermijn: 1 – 7 werkdagen

Klik bij het artikel van je keuze op de ‘BESTELLEN’-knop. Je kan ‘verder winkelen’ of ‘naar kassa en afrekenen’. Kies of je je aankoop wenst af te halen of voor bezorging. Rond je bestelling af door op de knop ‘Doorgaan naar afrekenen’ te klikken. Vul je gegevens in en kies je bezorg- en betaalvoorkeuren.

Bezorgen en verzendkosten
Voorradige artikelen heb je binnen 1 tot 4 werkdagen al in huis. Bij de afrekening maak je zelf een keuze uit de beschikbare betaalmethode en bezorgmethode of je kiest voor afhalen. Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, In je winkelwagen zie je precies wat de verzendkosten voor jouw bestelling zijn voordat je je bestelling definitief plaatst.

Herroepingsrecht
Voor je bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld. Ben je niet tevreden? Je kunt vrijwel alle bij ons aangekochte artikelen compleet en – voor zover redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking binnen de zichttermijn retourneren.

Kijk voor meer informatie over retourneren op https://www.vijverfilters.be/retourneren

Artikelen die je niet kunt retourneren zijn:
Audio-, video opnamen en computersoftware die op een materiële drager zijn geleverd waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Naast bovengenoemde uitzonderingen geldt voor geopende zakken voer en seneye media slides dat wanneer de verpakking van deze producten geopend wordt, wij deze producten niet meer als nieuw kunnen verkopen. De waardevermindering van 100% kunnen wij dan bij u in rekening brengen.

Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene voorwaarden , Herroepingsrecht, Retourformulier .

AquaForte Plug & Play Filterput Type II 75m3

De ideale oplossing voor eenvoudige en compacte (zwem)vijverfiltratie! Deze filterput wordt compleet voorgemonteerd geleverd in een zeer professionele kwaliteit polyester bak met scharnier deksel. Alleen de stroomtoevoer kabel moet nog worden aangesloten op de verdeeldoos. Verdere technische kenmerken:
1 x inlaat 110mm voorzien van afsluiter voor het voorfilter
2 x retour 63mm (afzonderlijk regelbaar met kogelkraan Ø63mm)
1 x extra groot voorfilter (8 liter!) met eenvoudig te reinigen filterkorf
1 x Aquaforte DM Vario 30000S regelbare vijverpomp
2 x AquaForte MidiPower 75 watt
2 x AquaForte Dosatech doseerpomp
1 x 4 liter MicrobeLift Clean & Clear met aanboorzadel op retourleiding
1 x 3 liter AquaForte Phosfree (fosfaatverwijderaar) met aanboorzadel op retourleiding
1 x verdeeldoos voor 6 stekkers met 16A zekering en 30mA lekstroombeveiliging

Deze filterput is beschikbaar voor ±40 of 75m³ (zwem)vijverwater. Let op: dit is geen biologisch filter. Voor vijvers met vissen zal dus nog een biologisch filter nodig zijn. Voor zwemvijvers is dit filter ideaal te combineren met planten- en/of lava(substraat)filters. Het filter kan zowel “downstream” of “upstream” worden gebruikt (na of voor het planten/lavafilter). De filterput kan volledig in de grond worden ingegraven (inlaat moet onder water niveau staan).

T Art.nr.: TC124
EAN Code: 8717605127729