Ons advies:

Vijvers tot 10000 liter

Eenvoudig te reinigen!

 Koivijver tot 2000 liter

Bewezen filtermedia!

Dubbel voordelig in set met pomp en UV!!

Ongeëvenaarde en meest nagemaakte voorfilter!
 

 

Eazypod

Oorspronkelijke prijs was: € 699,00.Huidige prijs is: € 649,00.

Leveringstermijn: 1 – 7 werkdagen

Klik bij het artikel van je keuze op de ‘BESTELLEN’-knop. Je kan ‘verder winkelen’ of ‘naar kassa en afrekenen’. Kies of je je aankoop wenst af te halen of voor bezorging. Rond je bestelling af door op de knop ‘Doorgaan naar afrekenen’ te klikken. Vul je gegevens in en kies je bezorg- en betaalvoorkeuren.

Bezorgen en verzendkosten
Voorradige artikelen heb je binnen 1 tot 4 werkdagen al in huis. Bij de afrekening maak je zelf een keuze uit de beschikbare betaalmethode en bezorgmethode of je kiest voor afhalen. Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, In je winkelwagen zie je precies wat de verzendkosten voor jouw bestelling zijn voordat je je bestelling definitief plaatst.

Herroepingsrecht
Voor je bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld. Ben je niet tevreden? Je kunt vrijwel alle bij ons aangekochte artikelen compleet en – voor zover redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking binnen de zichttermijn retourneren.

Kijk voor meer informatie over retourneren op https://www.vijverfilters.be/retourneren

Artikelen die je niet kunt retourneren zijn:
Audio-, video opnamen en computersoftware die op een materiële drager zijn geleverd waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Naast bovengenoemde uitzonderingen geldt voor geopende zakken voer en seneye media slides dat wanneer de verpakking van deze producten geopend wordt, wij deze producten niet meer als nieuw kunnen verkopen. De waardevermindering van 100% kunnen wij dan bij u in rekening brengen.

Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene voorwaarden , Herroepingsrecht, Retourformulier .

Nexus Eazypod

De kleinere broer van Nexus Eazy, ideaal als voorfilter bij een meerkamerfilter of als compleet filter voor de kleinere vijver met minimale visbezetting. De Eazypod is een volwaardig mechanisch én biologisch filtersysteem inéén en kan siervijvers aan tot 20000 liter. .

Nexus Eazypod
Max Pomp capaciteit
 8000 ltr
Max Vijverinhoud met planten
10000 ltr
Max Vijverinhoud met planten en kleine visjes
  5000 ltr
Max Vijverinhoud zonder planten / waterpartij
10000 ltr
Max Vijverinhoud met  oa koi
2000 ltr
Aanbevolen UV-toestel
55 watt TL
Afmetingen filter ( LxBxH)
710 × 580 × 655 mm
Diameter invoer
 50 mm
Diameter uitgang
90 mm
Slibaflaten Valterra
1 stuk
Filtervulling standaard :
Kaldnes K1 45 ltr:

Gratis aan huis geleverd!