Ons advies:

Vijvers tot 50000 liter

HQ polyester

10 jaar garantie

Dubbel voordelig in set met pomp en UV!!

Pompgevoerd of gravity zonder meerprijs!

Filtervulling :
Kamer 1: Filterborstels
Kamer 2: Japanse mat
Kamer 3: Japanse mat
Kamer 4: Japanse met schuimmattenset

Eskada XL 4 kamer UPFLOW 50m³

 3699,00

Leveringstermijn:
1 – 7 werkdagen

Klik bij het artikel van je keuze op de ‘BESTELLEN’-knop. Je kan ‘verder winkelen’ of ‘naar kassa en afrekenen’. Kies of je je aankoop wenst af te halen of voor bezorging. Rond je bestelling af door op de knop ‘Doorgaan naar afrekenen’ te klikken. Vul je gegevens in en kies je bezorg- en betaalvoorkeuren.

Bezorgen en verzendkosten
Voorradige artikelen heb je binnen 1 tot 4 werkdagen al in huis. Bij de afrekening maak je zelf een keuze uit de beschikbare betaalmethode en bezorgmethode of je kiest voor afhalen. Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, In je winkelwagen zie je precies wat de verzendkosten voor jouw bestelling zijn voordat je je bestelling definitief plaatst.

Herroepingsrecht
Voor je bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld. Ben je niet tevreden? Je kunt vrijwel alle bij ons aangekochte artikelen compleet en – voor zover redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking binnen de zichttermijn retourneren.

Kijk voor meer informatie over retourneren op https://www.vijverfilters.be/retourneren

Artikelen die je niet kunt retourneren zijn:
Audio-, video opnamen en computersoftware die op een materiële drager zijn geleverd waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Naast bovengenoemde uitzonderingen geldt voor geopende zakken voer en seneye media slides dat wanneer de verpakking van deze producten geopend wordt, wij deze producten niet meer als nieuw kunnen verkopen. De waardevermindering van 100% kunnen wij dan bij u in rekening brengen.

Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene voorwaarden , Herroepingsrecht, Retourformulier .

Eskada XL vijverfilter

De beste meerkamerfilter op de markt! Extra grote en diepe filterkamers, iedere filterkamer is upflow opgebouwd, iedere kamer heeft zijn eigen deksel! Plus: deze filter kan je volledig bouwen naar je eigen wens. BWB? Beluchte mattenkamer? Beluchte Crystal Bio? Al dan niet in combinatie van een vortex, verschillende vortex’en, een trommelfilter of een crielzeef XXL? Aquaworld Eskada is de meest veelzijdige, betaalbare en robuuste meerkamer op de markt, die niet door zijn poten gaat op termijn en afgeleverd wordt zonder buizenstelsel als slibaflaat. Dompel je onder in de mogelijkheden van een eskada-vijverfilter, voor eender welke vijver is er een oplossing voor handen….Een polyester deksel maakt het geheel af en zorgt voor een nette verschijning van deze filter in je tuin, tuinhuis of garage.

Eskada XL 4 kamer UPFLOW
Afmetingen filter ( LxBxH)
2850 × 850 × 950 mm
Diameter invoer
 50 mm
Diameter uitgang
110 mm
Slibaflaten Valterra
4 stuks
Filtervulling standaard :
Kamer 1: Filterborstels
Kamer 2: Japanse mat
Kamer 3: Japanse mat
Kamer 4: Japanse mat met schuimmattenset