Filtreau Combi Next 45m³ incl filtermedia, UV en spoelpomp!

Filtreau Combi Next!

Made in Holland!

Ingebouwde spoelpomp!!

Extra fijne filtering: 70 micron!

alles-in-één filter!!

Polypropyleen!

Inclusief deksel!

Inclusief UV 40 watt en 100 l filtermedia!!

Oorspronkelijke prijs was: € 2795,00.Huidige prijs is: € 2149,00.

Leveringstermijn: 1 – 7 werkdagen

Klik bij het artikel van je keuze op de ‘BESTELLEN’-knop. Je kan ‘verder winkelen’ of ‘naar kassa en afrekenen’. Kies of je je aankoop wenst af te halen of voor bezorging. Rond je bestelling af door op de knop ‘Doorgaan naar afrekenen’ te klikken. Vul je gegevens in en kies je bezorg- en betaalvoorkeuren.

Bezorgen en verzendkosten
Voorradige artikelen heb je binnen 1 tot 4 werkdagen al in huis. Bij de afrekening maak je zelf een keuze uit de beschikbare betaalmethode en bezorgmethode of je kiest voor afhalen. Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, In je winkelwagen zie je precies wat de verzendkosten voor jouw bestelling zijn voordat je je bestelling definitief plaatst.

Herroepingsrecht
Voor je bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld. Ben je niet tevreden? Je kunt vrijwel alle bij ons aangekochte artikelen compleet en – voor zover redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking binnen de zichttermijn retourneren.

Kijk voor meer informatie over retourneren op https://www.vijverfilters.be/retourneren

Artikelen die je niet kunt retourneren zijn:
Audio-, video opnamen en computersoftware die op een materiële drager zijn geleverd waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Naast bovengenoemde uitzonderingen geldt voor geopende zakken voer en seneye media slides dat wanneer de verpakking van deze producten geopend wordt, wij deze producten niet meer als nieuw kunnen verkopen. De waardevermindering van 100% kunnen wij dan bij u in rekening brengen.

Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene voorwaarden , Herroepingsrecht, Retourformulier .

Filtreau Combi Next GRAVITY

De trommelfilter gecombineerd met de 350L Bewegendbed-biokamer maakt het filter geschikt voor (koi)vijvers tot maarliefst 45.000!

Het systeem is standaard uitgevoerd met 3 inlaten (110mm) en 2 uitlaten (110mm). Zo kan er een waterflow van meer dan 30m3/uur gehaald worden!

Let op
Een vijver UV-C lamp werkt ongeveer 1 jaar. Hierna neemt de UV-C straling van de lamp flink af en zal de lamp niet meer werken. De UV-C lamp zal nog wel branden, alleen de straling werkt niet meer. Het schoonmaken van het kwartsglas in de filter.

Afmetingen
Lengte: 93cm
Breedte: 104cm
Hoogte: 102cm