K1 Micro Media – 50 Liter

Evolution Aqua!

Topkwaliteit!

Hoogste effectiviteit!

Zelfreinigend filtermedia!

Vermindert nitriet en ammonia!

50 ltr Kaldness micro zet 250 gr voer om per dag!

Beste bewezen filtermedium!

Oorspronkelijke prijs was: € 149,95.Huidige prijs is: € 129,95.

Leveringstermijn: 1 – 7 werkdagen

Klik bij het artikel van je keuze op de ‘BESTELLEN’-knop. Je kan ‘verder winkelen’ of ‘naar kassa en afrekenen’. Kies of je je aankoop wenst af te halen of voor bezorging. Rond je bestelling af door op de knop ‘Doorgaan naar afrekenen’ te klikken. Vul je gegevens in en kies je bezorg- en betaalvoorkeuren.

Bezorgen en verzendkosten
Voorradige artikelen heb je binnen 1 tot 4 werkdagen al in huis. Bij de afrekening maak je zelf een keuze uit de beschikbare betaalmethode en bezorgmethode of je kiest voor afhalen. Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, In je winkelwagen zie je precies wat de verzendkosten voor jouw bestelling zijn voordat je je bestelling definitief plaatst.

Herroepingsrecht
Voor je bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld. Ben je niet tevreden? Je kunt vrijwel alle bij ons aangekochte artikelen compleet en – voor zover redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking binnen de zichttermijn retourneren.

Kijk voor meer informatie over retourneren op https://www.vijverfilters.be/retourneren

Artikelen die je niet kunt retourneren zijn:
Audio-, video opnamen en computersoftware die op een materiële drager zijn geleverd waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Naast bovengenoemde uitzonderingen geldt voor geopende zakken voer en seneye media slides dat wanneer de verpakking van deze producten geopend wordt, wij deze producten niet meer als nieuw kunnen verkopen. De waardevermindering van 100% kunnen wij dan bij u in rekening brengen.

Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene voorwaarden , Herroepingsrecht, Retourformulier .

Kaldness Micro is de kleine variant van Kaldness. Doordat K1 Micro veel kleiner is dan reguliere Kaldness zit het veel dichter op elkaar waardoor dit medium bij uitstek geschikt is als mechanisch filtratie (stilstaand bed). Het levert nog veel betere prestaties als stilstaand bed dan de normale Kaldness en zal bij correct gebruik zorgen voor nog helderder water! U kunt de eazy van de nexus 210 en 310 eenvoudig upgraden met dit medium voor nog betere waterkwaliteit!
Kaldnes Bewegend Bed, dat is wetenschappelijk beproefd in de visteelt en de behandeling van afvalwater voor meer dan 10 jaar, is nu beschikbaar voor houders van vis en wordt exclusief wereldwijd verspreid door Evolution Aqua.
De media is ontworpen in de vorm van een wiel en heeft een licht drijvend vermogen. Dit laat een kleine hoeveelheid water door de media in het filter vat stromen. Deze stroom wordt gemaakt met uw luchtpomp lucht en luchtstenen of een andere luchtverspreider etc. Dankzij de ontwikkeling van dit kleiner bwb-filtermedium kan je een groet filterend vermogen creëren in een kleinere ruimte.

K1 Micro heeft een beschermde oppervlakte 950m² per 1000 ltr

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “K1 Micro Media – 50 Liter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *