23 %

Koi Pro Feeder

Energiezuinige voederautomaat!

Werkt op batterij!

1 tot 3 meter wegwerp!!

Hoek 120 graden!

Snel oplaadbaar!
 

 

Koi Pro Fishfeeder

 107,95

Leveringstermijn:
1 – 7 werkdagen

Klik bij het artikel van je keuze op de ‘BESTELLEN’-knop. Je kan ‘verder winkelen’ of ‘naar kassa en afrekenen’. Kies of je je aankoop wenst af te halen of voor bezorging. Rond je bestelling af door op de knop ‘Doorgaan naar afrekenen’ te klikken. Vul je gegevens in en kies je bezorg- en betaalvoorkeuren.

Bezorgen en verzendkosten
Voorradige artikelen heb je binnen 1 tot 4 werkdagen al in huis. Bij de afrekening maak je zelf een keuze uit de beschikbare betaalmethode en bezorgmethode of je kiest voor afhalen. Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, In je winkelwagen zie je precies wat de verzendkosten voor jouw bestelling zijn voordat je je bestelling definitief plaatst.

Herroepingsrecht
Voor je bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld. Ben je niet tevreden? Je kunt vrijwel alle bij ons aangekochte artikelen compleet en – voor zover redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking binnen de zichttermijn retourneren.

Kijk voor meer informatie over retourneren op https://www.vijverfilters.be/retourneren

Artikelen die je niet kunt retourneren zijn:
Audio-, video opnamen en computersoftware die op een materiële drager zijn geleverd waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Naast bovengenoemde uitzonderingen geldt voor geopende zakken voer en seneye media slides dat wanneer de verpakking van deze producten geopend wordt, wij deze producten niet meer als nieuw kunnen verkopen. De waardevermindering van 100% kunnen wij dan bij u in rekening brengen.

Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene voorwaarden , Herroepingsrecht, Retourformulier .

Automatisch vissen voeren!

regelmatig kleinere hoeveelheden voer geven is beter voor de gezondheid van uw vissen en vijver.
Meerdere keren per dag voeren zorgt voor een maximale groei van de vissen en prachtige kleurpatronen.
Omdat de vissen al het voer kunnen consumeren zorgt dit voor een betere vertering en minder belasting van het vijvermilieu.

* Geschikt voor korrelgroottes van 2 tot 9 mm.
* Wordt compleet met Bevestigingbeugel geleverd.
* Kan 1 tot 24 keer per dag voeren
* Voerhoeveelheid eenvoudig instelbaar.
* Inhoud 7000 ml

x.

De fish feeder is niet geschikt voor sticks en vlokken.