Evolution aqua

Houdt fijn vuil tegen!

Eenvoudig te reinigen!

 Vijver tot 5000 liter

Bewezen filtermedia!

Ideaal voor opgroeibakken!

Ongeëvenaarde en meest nagemaakte voorfilterprincipe!
 

 

Tempest Water Polisher

Oorspronkelijke prijs was: € 379,00.Huidige prijs is: € 319,95.

Leveringstermijn: 1 – 7 werkdagen

Klik bij het artikel van je keuze op de ‘BESTELLEN’-knop. Je kan ‘verder winkelen’ of ‘naar kassa en afrekenen’. Kies of je je aankoop wenst af te halen of voor bezorging. Rond je bestelling af door op de knop ‘Doorgaan naar afrekenen’ te klikken. Vul je gegevens in en kies je bezorg- en betaalvoorkeuren.

Bezorgen en verzendkosten
Voorradige artikelen heb je binnen 1 tot 4 werkdagen al in huis. Bij de afrekening maak je zelf een keuze uit de beschikbare betaalmethode en bezorgmethode of je kiest voor afhalen. Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, In je winkelwagen zie je precies wat de verzendkosten voor jouw bestelling zijn voordat je je bestelling definitief plaatst.

Herroepingsrecht
Voor je bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld. Ben je niet tevreden? Je kunt vrijwel alle bij ons aangekochte artikelen compleet en – voor zover redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking binnen de zichttermijn retourneren.

Kijk voor meer informatie over retourneren op https://www.vijverfilters.be/retourneren

Artikelen die je niet kunt retourneren zijn:
Audio-, video opnamen en computersoftware die op een materiële drager zijn geleverd waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Naast bovengenoemde uitzonderingen geldt voor geopende zakken voer en seneye media slides dat wanneer de verpakking van deze producten geopend wordt, wij deze producten niet meer als nieuw kunnen verkopen. De waardevermindering van 100% kunnen wij dan bij u in rekening brengen.

Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene voorwaarden , Herroepingsrecht, Retourformulier .

Tempest Waterpolisher!

Tempest vijverfilter is een nieuw en innovatief fijn-vuil filtersysteem voor vijvers en quarantainebakken.
Tempest vijverfilter is gevuld met de laatste generatie K+ media en zorgt voor gezond, extreem helder vijverwater zonder zweefvuil.
Dit filterprincipe wordt gebruikt als extra fijnfilter binnenin een bestaand filtersysteem, of als compleet filtersysteem voor quarantainebakken of visopslagsystemen.

                               

Tempest vijverfilter
Max Pomp capaciteit
 5000 ltr
Max Vijverinhoud met planten
5000 ltr
Afmetingen filter ( LxBxH)
1055 × 250 × 205 mm
Diameter invoer
 50 mm
Diameter uitgang
50 mm
Slibaflaten Valterra
2 stuk
Filtervulling: Kaldnes K+ 27 ltr

Tempest werking:

Water wordt door de Tempest Filter gepompt. De K+Media wordt samengeperst bovenin de tempest filter, waardoor het fijne vuil wordt afgevangen door het samengedrukte fitlermedia K+. Vuil wordt afgevangen en vastgehouden, reinigen doe je zonder stroomverbruik in een handomdraai

Tempest reiniging:

Het reinigen van de tempest vijverfilter gebeurt in een handomdraai en is een kwestie van minuten.
Zet de pomp uit, sluit beide schuifkranen en open de vuilafvoer

Klaar!