Filterset Biopool Type 4 120m³

Filterset Biopool Type 4 120m³!

Made in Holland!

All-in-one filtersysteem!

Eenvoudig & snel te installeren!

Kwaliteit!

Water en energiebesparend!

Oorspronkelijke prijs was: € 9459,00.Huidige prijs is: € 8499,00.

Leveringstermijn: 1 – 7 werkdagen

Klik bij het artikel van je keuze op de ‘BESTELLEN’-knop. Je kan ‘verder winkelen’ of ‘naar kassa en afrekenen’. Kies of je je aankoop wenst af te halen of voor bezorging. Rond je bestelling af door op de knop ‘Doorgaan naar afrekenen’ te klikken. Vul je gegevens in en kies je bezorg- en betaalvoorkeuren.

Bezorgen en verzendkosten
Voorradige artikelen heb je binnen 1 tot 4 werkdagen al in huis. Bij de afrekening maak je zelf een keuze uit de beschikbare betaalmethode en bezorgmethode of je kiest voor afhalen. Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, In je winkelwagen zie je precies wat de verzendkosten voor jouw bestelling zijn voordat je je bestelling definitief plaatst.

Herroepingsrecht
Voor je bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld. Ben je niet tevreden? Je kunt vrijwel alle bij ons aangekochte artikelen compleet en – voor zover redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking binnen de zichttermijn retourneren.

Kijk voor meer informatie over retourneren op https://www.vijverfilters.be/retourneren

Artikelen die je niet kunt retourneren zijn:
Audio-, video opnamen en computersoftware die op een materiële drager zijn geleverd waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Naast bovengenoemde uitzonderingen geldt voor geopende zakken voer en seneye media slides dat wanneer de verpakking van deze producten geopend wordt, wij deze producten niet meer als nieuw kunnen verkopen. De waardevermindering van 100% kunnen wij dan bij u in rekening brengen.

Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene voorwaarden , Herroepingsrecht, Retourformulier .

Biopool type 4 120m³

De ideale oplossing voor professionele en compacte biopool filtratie! Dit filtersysteem kan compleet voorgemonteerd geleverd worden op een kunststof pallet met HDPE achterwand. Alleen de stroomtoevoer kabel moet nog worden aangesloten op de verdeeldoos.
Dit filtersysteem is geschikt voor ±80m³ biopool. Dit systeem werkt met een zeefvoorfilter en energiezuinige pomp dat gravitair opgesteld wordt. De filter en toebehoren kunnen bovengronds worden geplaatst.

Ecologische filtratie
Duurzame filtratie door optimaal gebruik van water, energie en waterbehandelingsmiddelen. Milieuvriendelijk en besparing in gebruikskosten.

Waterbesparend
Het Beadfilter wordt gereinigd met behulp van een blower, waardoor slechts een beperkte hoeveelheid water wordt weggespoeld tijdens het terugspoelen.

Energiebesparend
Optimale waterdoorstroom door een lage filterweerstand. Hierdoor kan eenzelfde filtervolume worden behaald met minder energieverbruik.

Minder Chemicaliën
Desinfectie op basis van zout hydrolyse in combinatie met UV-C en fosfaatcontrole. Optimale waterverversing zorgt voor besparing op de waterbehandelingsproducten.

Plug and Play
Dit complete filtersysteem kan voorgemonteerd geleverd worden op een kunststof pallet met HDPE achterwand, contacteer ons voor meer info.

Veilig
AquaForte stelt het welzijn van zwemliefhebbers en hun omgeving voorop. Het realiseren van gezond, helder en schoon zwemwater staat centraal bij dit filtersysteem.

Max. volume 120m³
Voorfilter: UltraSieve III
Biologische filter: UltraBead UB100
Pomp: Victoria Plus Silent VS 2PK
UV-C unit: Buster 140 watt amalgaam UV-C
Bacteriën: Dosatech doseerpomp + Microbe-Lift Clean & Clear
Fosfaatfilter: Phospat 3

Mogelijke opstelling:

Heeft U vragen bij het gebruik en aansluiten van dit filterprincipe? Contacteer ons gerust voor duidelijk advies!