Evolution Aqua!

Topkwaliteit!

Hoogste effectiviteit!

Levende, geconcentreerde bacteriën!

Vermindert nitriet en ammonia!

Eenvoudig te gebruiken!

Overdoseren kan niet!

Pure Plus + 1000 ml

Oorspronkelijke prijs was: € 32,95.Huidige prijs is: € 26,95.

Leveringstermijn: 1 – 7 werkdagen

Klik bij het artikel van je keuze op de ‘BESTELLEN’-knop. Je kan ‘verder winkelen’ of ‘naar kassa en afrekenen’. Kies of je je aankoop wenst af te halen of voor bezorging. Rond je bestelling af door op de knop ‘Doorgaan naar afrekenen’ te klikken. Vul je gegevens in en kies je bezorg- en betaalvoorkeuren.

Bezorgen en verzendkosten
Voorradige artikelen heb je binnen 1 tot 4 werkdagen al in huis. Bij de afrekening maak je zelf een keuze uit de beschikbare betaalmethode en bezorgmethode of je kiest voor afhalen. Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, In je winkelwagen zie je precies wat de verzendkosten voor jouw bestelling zijn voordat je je bestelling definitief plaatst.

Herroepingsrecht
Voor je bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld. Ben je niet tevreden? Je kunt vrijwel alle bij ons aangekochte artikelen compleet en – voor zover redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking binnen de zichttermijn retourneren.

Kijk voor meer informatie over retourneren op https://www.vijverfilters.be/retourneren

Artikelen die je niet kunt retourneren zijn:
Audio-, video opnamen en computersoftware die op een materiële drager zijn geleverd waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Naast bovengenoemde uitzonderingen geldt voor geopende zakken voer en seneye media slides dat wanneer de verpakking van deze producten geopend wordt, wij deze producten niet meer als nieuw kunnen verkopen. De waardevermindering van 100% kunnen wij dan bij u in rekening brengen.

Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene voorwaarden , Herroepingsrecht, Retourformulier .

Gel met levende bacteriën voor het opstarten van vijverfilters.

PURE+ Filter Start Gel is een levende, geconcentreerde bacteriecultuur voor gebruik in nieuwe vijverfilters. De gel hecht zich aan het filtermedium, waardoor de ingesloten nitrificerende bacteriën het filter snel kunnen koloniseren. Als het filtermedium eenmaal met PURE+ Filter Start Gel bedekt is, zullen de goede bacteriën in de gel – doordat ze helpen ammoniak en nitriet om te zetten – de rijping van het filtermedium bespoedigen, met minder gestreste vissen als gevolg.

DOSERING:

De gel voor gebruik goed schudden.

Giet voor het beste resultaat de inhoud van de fles direct op het filtermedium. Overdosering van de gel is niet mogelijk.
Wij adviseren altijd om bij gebruik van PURE+ Filter Start Gel zuurstof aan de vijver toe te voegen met een luchtpomp en diffuser. Voer regelmatig watertests uit met een geschikte test set, en zeker voordat u vis in de vijver uitzet. Schakel de UV lamp(en) uit als u de gel toevoegt en laat deze 12 uur uit staan.

PURE+ Filter Start Gel helpt niet tegen groen water, gebruik daarvoor een goede UV lamp.

VOORZORGSMAATREGELEN:

Was na gebruik uw handen.
Bewaar de gel op een veilige plek, buiten bereik van kinderen. In geval van inslikken veel water (laten) drinken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pure Plus + 1000 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *