Oase Hel-X Biomedium 50 ltr

Oase Living water!

Topkwaliteit!

Hoge effectiviteit!

Zelfreinigend filtermedia!

Vermindert nitriet en ammonia!

50 ltr Hel-X zet 340 gr voer om per dag!

Bewezen filtermedium!

Oorspronkelijke prijs was: € 89,95.Huidige prijs is: € 79,95.

Leveringstermijn: 1 – 7 werkdagen

Klik bij het artikel van je keuze op de ‘BESTELLEN’-knop. Je kan ‘verder winkelen’ of ‘naar kassa en afrekenen’. Kies of je je aankoop wenst af te halen of voor bezorging. Rond je bestelling af door op de knop ‘Doorgaan naar afrekenen’ te klikken. Vul je gegevens in en kies je bezorg- en betaalvoorkeuren.

Bezorgen en verzendkosten
Voorradige artikelen heb je binnen 1 tot 4 werkdagen al in huis. Bij de afrekening maak je zelf een keuze uit de beschikbare betaalmethode en bezorgmethode of je kiest voor afhalen. Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, In je winkelwagen zie je precies wat de verzendkosten voor jouw bestelling zijn voordat je je bestelling definitief plaatst.

Herroepingsrecht
Voor je bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld. Ben je niet tevreden? Je kunt vrijwel alle bij ons aangekochte artikelen compleet en – voor zover redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking binnen de zichttermijn retourneren.

Kijk voor meer informatie over retourneren op https://www.vijverfilters.be/retourneren

Artikelen die je niet kunt retourneren zijn:
Audio-, video opnamen en computersoftware die op een materiële drager zijn geleverd waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Naast bovengenoemde uitzonderingen geldt voor geopende zakken voer en seneye media slides dat wanneer de verpakking van deze producten geopend wordt, wij deze producten niet meer als nieuw kunnen verkopen. De waardevermindering van 100% kunnen wij dan bij u in rekening brengen.

Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene voorwaarden , Herroepingsrecht, Retourformulier .

Oase Hel-X 13 Biomedium 50l

Hel-x is een biologische filtermassa waar nitrificerende bacteriën zich op hechten. De nitrificerende bacteriën zorgen voor afbraak van ammonia en nitriet.
Hel-x vindt zijn origine is de industriële afvalwaterzuivering. Hieruit is het product geoptimaliseerd voor het gebruik in vijverfilters.
De optimalisatie hield vooral in dat de materie een beschermend oppervlak voorziet voor het behouden van een stabiele biofilm.

Dit wordt mogelijk gemaakt door de unieke Hel-x spiraalgeometrie, die bovendien een bijzonder geringe doorstroomweerstand biedt.
Volgens de wervelmethode (Moving Bed) worden zo voor nuttige micro-organismen optimale omgevingsomstandigheden voor het nitrificatieproces gecreëerd.
Voor een optimale werking van Hel-X op langere termijn zorgt u voor een fijne voorfiltering. Dit zorgt ervoor dat in Hel-X meerdere filmlagen vormen waarin zich anaerobe bacterien kunnen nestelen en cultiveren.
Belucht sterk zodat de Hel-x constant in beweging zijn.

Vul het filtervolume voor de helft met Hel-x

– Groot oppervlak voor het vestigen van micro-organismen (955m2/m3) 25l Hel-X breken dagelijks ca. 340 g visvoer af.
– Neutraal drijfgedrag
– Let op: Hel-x geeft een gemiddelde opstarttijd van 8weken nodig boven de 14°C, voor een optimale werking.
– Verwijdert ammoniak (NH3)/ammonium (NH4) en nitriet (NO2)
– Verwijdert nitraat indien voldoende gerijpt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oase Hel-X Biomedium 50 ltr” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *